onsdag 24. august 2011

Kråkerøy Cup

Til helgen skal G98-2 delta på Kråkerøy Cup i Fredrikstad.
Og følgende spillere er påmeldt:
- Henrik S
- Birk
- Daniel J.R
- Daniel P
- Endre
- Erik
- Henrik A
- Henrik R
- Magnus E 
- Magnus S
- Martin
- Nils Fredrik
- Tinus
- Peder
- Simen
- Trym

Hvis du pga. ulike årsaker ikke har mulighet til å delta på cupen, SKAL det sendes en e-mail til en eller flere i trenerteamet. Bursdagen til mormor dukker ikke opp uten videre.

Vi reiser sammen, og møtes ved Røa bibliotek lørdag morgen 09:00!
Fredagskvelden har dere fri til Playstation og damer, men som vi har sagt før; husk at du viser en utrolig dårlig instilling ovenfor laget hvis du kommer trøtt og sliten til avreisen.

Vi reiser i fotballtøy og gode joggesko, så derfor kan det være lurt å få vasket tøyet i forkant av cupen. Torbjørn og jeg har lang erfaring med å sitte på i biler som stinker svette, død, og tortur; det er ikke deilig!
Ta også med en liten sekk/bag som har plass til: egen fotball, fotballsko, leggskinn, drikkeflaske, myggstift, og gnagsårplaster. Har man ikke med leggskinn på cupen, får man ingen spilletid.

Hvis dere har foreldre som skal være med å kjøre, kan man finne kart og bilder av banen her: http://www.stadionsiden.com/index.asp?stadium_id=1025

Utvidet pakkeliste, informasjon om overnatting, og kampoppsett skal foreldrene ha fått på mail. Kontakt oss dersom dere ikke har fått denne e-mailen.

Jeg vet at G98 har vært på cup før, så jeg regner med alle vet hvordan man oppfører seg når man er ute og reiser. Bra!

- Henrik


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar